I després

Llops de Mar presenten el seu nou disc “De Lloret a Sant Feliu”

Compartiu aquesta història

El grup d’havaneres Llops de Mar presenta el seu nou disc, De Lloret a Sant Feliu. Tots els membres del grup són de Sant Feliu de Guíxols excepte l’Òscar, que és de S’Agaró i Francesc Rubiño, que és de Lloret. Aquest disc està format per havaneres clàssiques i actuals, combina cançons de Llibori (Poble mariner, Vell pescador) i de Rubiño (Sardana marinera, De Lloret a Sant Feliu i Agua de coco, interpretada amb guitarra i violoncel) amb havaneres populars i composicions del mestre Ortega Monasterio, com ara la immortal El meu avi, que conclou el disc. .
Llibori i Cristina Pujol, pare i filla, han estat les dues últimes incorporacions d’aquesta formació de llarga trajectòria. En Llibori té antecedents rockers, amb Quercus, i tots dos havien passat per la Colla Jacomet. Els Llops de Mar assagen cada dissabte, a davant del públic, al bar La Xaica de Sant Feliu de Guíxols, i el grup actua sovint al llarg de la franja que va, justament, de Lloret a Sant Feliu, i també se’ls pot trobar habitualment a Platja d’Aro. Presentaran aquest disc el dia 10 de setembre. Llops de Mar també oferirà la tradicional cantada al casino de Sant Feliu.
D’altra banda, Rubiño també prepara un disc en solitari amb el seu àlies, Víctor Gioconda, que dedicarà a les seves nebodes Júlia i Berta. El disc es titularà The Juliberts i aplegarà una selecció de «cançons de bressol pop».

Veu Llibori:

[audio:http://www.rsf.fm/audio/llops_de_mar.mp3]

El més llegit

I després