I després

Lliurament premis Botiga al Carrer i Mercat dels Encants

Compartiu aquesta història

L’Associació de Comerciants Centre Ciutat va entregar el passat dijous 18 de febrer el premi d’una Super panera de la Botiga al Carrer d’hivern 2011.
El sorteig es va realitzar amb totes les butlletes que es van dipositar a les urnes el dissabte 12 de febrer.
La guanyadora va ser la Sra. Laura Catedra Ferrando, veïna de Sant Feliu i li va entregar el premi el Presidenta de l’ACCC, la Sra. Maria Angels Bretones.
Des de l’Associació volem aprofitar per agrair-vos la vostra participació a la sisena edició del “Mercat dels Encants”, que es va celebrar el passat dissabte dia 19 de febrer, on mes rere mes comptem amb la col·laboració dels veïns del poble, que s’instalen a la plaça del mercat, oferint com en les altres ocasions, de mobiliari, antiguitats, pel·lícules, segells, monedes, revistes, aparells electrònics, llibres, roba, objectes de decoració i un llarg etcètera; en total unes quaranta parades amb moltes oportunitats a preus molt raonables, tot de segona mà, al llarg de tot el matí i per tota la Plaça. És una manera pràctica de reciclar i estalviar. El proper “Mercat dels Encants” serà el dia 19 de març, en cas de pluja s’ajornarà pel mes següent.
Aprofitem per desitjar-vos un bon cap de setmana a tots i animar-vos a seguir comprant al centre!

El més llegit

I després