I després

LLISTAT DE DISTINCIONS DEL DIA DE L’ESPORT

Compartiu aquesta història

Sant Feliu de Guíxols va homenatjar els seus esportistes i clubs locals el passat 16 de juny. Es tractava de la Diada de l’Esport Ganxó, una jornada en la qual l’Ajuntament va voler fer un petit reconeixement a totes aquelles persones, clubs i entitats esportives que havien viscut moments importants i de rellevància al llarg del darrer any, en la temporada 2016-2017. Aquesta és una festa que antigament ja s’havia celebrat en diferents formats: des de nits al pavelló a actes a més petita escala.

Per fer les distincions es va mantenir un diàleg permanent amb els clubs, amb l’objectiu que fossin les mateixes entitats qui assenyalessin les persones destacades. Tot i distingir vora 125 esportistes, el ritme de l’esdeveniment, conduït pel periodista Pere Carreras, va ser àgil. En menys d’una hora tothom havia passat per l’escenari i s’havia fet la foto de rigor.

El regidor d’Esports i Joventut, David Oliveras va destacar en el seu discurs que se sentia molt honorat per recuperar el Dia de l’Esport, i que aquesta celebració s’aniria ampliant a futur. Per tancar l’acte, l’alcalde Carles Motas va elogiar el paper dels clubs i va constatar la bona salut dels esportistes ganxons i els seus clubs.

A final d’acte, Ester Llorca (BergantíStudi) va fer una fotografia de família dels premiats.

L’esquema dels guardons sempre va ser el mateix: un reconeixement per a l’entitat/club per la feina feta en la temporada present (que recollien un parell de representants de cada club), i una segona crida, en la qual pujaven a l’escenari les persones que el club considerava que calia reconèixer públicament.

Els guardonats foren els següents:

Entitat/Club reconegut pels èxits esportius assolits:Associació de Pesca Marítima
Distinció a l’Equip Subcampió d’Espanya de Pesca Marítima (Xavier Pérez Rojo, Joan Sepúlveda, Marc Gironès, Josep Ramon Esclusa i Joaquim Arque). A més es va donar un reconeixement a Xavier Pérez Rojo, que ha estat campió mundial repetidament, en moltes ocasions a nivell estatal, i amb un currículum esportiu impressionant.

Entitat/Club reconegut pels èxits esportius assolits:Centre Excursionista Montclar
Distinció especial a: Carme Arasa Mateu, pel reconeixement esportiu a la seva figura, per tota la seva dedicació i amor al Montclar i a la muntanya.

Entitat/Club reconegut pels èxits esportius assolits:Club Patí Guixolenc
Distinció especial: per haver quedat campiones en el Territorial de Girona, en la categoria quartet, terceres al campionat de Catalunya i cinquenes en el campionat d’Espanya a les següents figures: Clara Martínez Cano, Elena Vega Torre, Laura Casanoves Díez, Mireia Cejas Charneco, Sílvia Quintana Ortega. A l’escenari es va premiar també Elena Vega Torre, campiona territorial de Girona en la categoria Sènior i al Campionat de Catalunya va aconseguir quedar classificada pel Campionat d’Espanya

Entitat/Club reconegut pels èxits esportius assolits:Club Nàutic de Sant Feliu de Guíxols:
Distinció especial: equip d’Optimist del Club. Aquest equip ha pujat de categoria (Izan Codinachs, Mar Rutllant, Cristina Rusiñol, Carla Romagosa). Aquest equip compta amb Izan Codinachs, que és Campió de Catalunya de G2 d’Optimist. El Club Nàutic de Sant Feliu i l’Ajuntament van distingir i homenatjar un dels seus esportistes, Yeray Codinachs, el qual navega tot l’any a vela i a windsurf tot i ser invident.

Entitat/Club reconegut pels èxits esportius assolits:Club Gimnàstic Twirling
Distinció especial : Joana Solà, Anna Martí, Judith Cañadas, Jana Rodríguez, Paula Vidal, Julia Miralles, Martina Fuentes, Alexandra Romera, Lídia Santiago, Abril Rodríguez, Martina Ize, Nora Rodríguez, Carla Moreno,Marta Cullell, Paula Serrano, Alba Calabuig i Àngela Vilà.

Entitat/Club reconegut pels èxits esportius assolits:Club Esportiu Dojo Sant Feliu
Distinció especial: Víctor Martínez (15 anys). Campió d’Espanya de Kumite i Cinturó Negre Infantil; Aída Martínez (13 anys). Campiona d’Espanya al mateix campionat en categoria Marró Juvenil; Sergi Garriga (9 anys). Campió d’Espanya de Kata, Groc Aleví; Víctor Moreno (14 anys), subcampió d’Espanya de Kata. Verd cadet; Than Son, sotscampió de Catalunya de Kumite, cinturó negre primer dan.

Entitat/Club reconegut pels èxits esportius assolits:Esport Ciclista Guíxols
Distinció especial a Anna Kiesenhofer per haver guanyar la Copa d’Espanya al llarg d’aquesta temporada.

Entitat/Club reconegut pels èxits esportius assolits:Taekwondo A Punt
Distinció especial a: Guillem Pujol Muñoz, pels recents èxits assolits en diferents campionats; Ivon García Montes, tercera de Catalunya precadet de tècnica; Carlos Rodriguez Morales, tercer de Catalunya infantil de tècnica; Raül Luque Craciun, campió precadet Joves Promeses de Catalunya en modalitat tècnica; Pol Fernández Rodríguez, pels bons resultats adquirits en la darrera temporada.

Entitat/Club reconegut pels èxits esportius assolits:Club Bàsquet Guíxols
Es van homenatjar els tres equips: Sènior Masculí, Júnior Masculí, i Júnior Femení
Equip Sènior Masculí, per l’ascens a Segona Catalana:
Pau Escobar, Josep Fernández, Francisco Jiménez, Raúl Martínez, Narcís Pallarès, Pol Planas, Guillem Planas, Manuel Joao Rocha, Marc Rotllan, Albert Rubio, Ivan Trujillo, Roger Sala, Alex Vicens, Joaquin Viñas.
Entrenador: David Vilardebó
Delegat d’equip: Daniel Torres

Equip Júnior Masculí. Campió de Girona i Copa Federació:
Adrià Abella, Bernat Aicart, Ferran Camos, Oriol Castillo, Nestor Cazorla, Alex Darder, Marc Escobar, Xavier Gironella, Joan Hernández, Brahim Mohamed, Josep Antoni Moreno, Xavier Negre, Oriol Quintana, Lluís Trincado
Delegats: Agustí Hernández i Àlex Vicens

Equip Júnior Femení. Campiones de Girona
Eva Forest, Claudia Torres, Marina Díez, Nora Gay, Sira Nogueron, Laia Ortega, Alba Paradinas, María Rio, Ona Rocosa, Maria Romero i Marta Santana
Delegats d’equip: Guillem Planas i Daniel Torres

Entitat/Club reconegut pels èxits esportius assolits:ACAS Costa Brava
Distinció especial: Alexandra Prat, que ha estat Campiona de Catalunya de Pesca Submarina

Entitat/Club reconegut pels èxits esportius assolits:Club Muay Thay da Silva
Distinció Especial Sergio Matias Martínez, Campió de Catalunya de IFMA

Entitats també homenatjades:
Club Nihon Kobudo
Club Futbol Sala Sant Feliu
Club Guixolenc d’Escacs
Club Petanca Vilartagues
Associació Esportiva Força 3
Motoclub Costa Brava
Club Tennis Guíxols

La nit va acabar amb el reconeixement a dues entitats més, del món del futbol i del món de la natació en totes les seves variants.

Entitat :Escola de Futbol, Guíxols, i Vilartagues
Menció espeical pels 25 anys de l’Escola de Futbol
Distinció especial: Equip Femení de Futbol, campiones de futbol de segona divisió. Amb Yana Jaén, Jess Martínez, Ainoa Masó, Carla Pascual, Marie Fauré, Sara Pizarro, Paula Milara, Vanesa Santiago, Raqwuel González, Pili López, Núria Ortiz, Rosi Mulero, Lourdes Gutiérrez, Andrea Segado, Sandra León, Sandra Guitart, Albar Morales, Mireia Pérez, Susi Rosselló, amb delegats: Miquel Dorda Ventura i Cristina Jiménez López, i totes elles entrenades per Jordi Iñíguez

Entitat/Club reconegut pels èxits esportius assolits:Aquàtic Club Xaloc.
Menció Especial pels 25 anys.
Distinció especial: Oscar Rosales (2 ors, 2 plata als Campionats de Catalunya i un bronze al campionat d’Espanya); Mireia Carrasco (Un or i 3 plates als Campionats de Catalunya. Un bronze al d’Espanya); Axel Lekuona (dos ors i quatre plates als Campionats de Catalunya i tres ors i dos bronzes al Campionat d’Espanya); Max Martínez (tres ors i un plata al Campionat de Catalunya i tres ors, dos bronzes al campionat d’Espanya); Jordi González (Set Ironman); Andreu Esteva (Tres podis en travessies i finalista en proves de masters de piscina) i Joaquim Verdalet (amb un gran nombre de proves de llarga distància)

La nit va acabar amb un emotiu reconeixement a les persones esportistes de més edat de la ciutat. Els més grans de Sant Feliu que realitzen esport de forma activa, tant a la Piscina la Corxera com als dos Centres Cívics, són:
Olga Loubat; Antonio Ribera; Daniel Dalmau; Margarita Clarà i Juanita Sincler.

 

El més llegit

I després