I després

“Llibres parlats”, exposició i xerrada-tertulia

Compartiu aquesta història

Parlar de llibres és també un dels plaers de la lectura. Aquesta exposició, que es podrà visitar fins al 30 d’abril al vestíbul de la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit, segueix tres dècades de presentacions de llibres (del 1978 al 2008) organitzades per la Llibreria 22 de Girona i recull el testimoni que en va conservar la càmera del llibreter Guillem Terribas.
Captats sense cap intenció de posteritat, aquests materials audiovisuals constitueixen avui veritables documents històrics. Es tracta d’un relat visual que és un viatge per l’evolució de l’escriptura al país a les darreres tres dècades. L’exposició inclou onze petits audiovisuals i un recull de fragments textuals i citacions fins avui inèdits extrets de les presentacions.
Amb motiu de l’exposició, el dissabte 27 d’abril, a les 12 hores, el llibreter Guillem Terribas, l’escriptor Narcís Comadira i la crítica literària Dolors Oller conduiran la xerrada-tertúlia L’art de les presentacions, on ens oferiran la seva pròpia visió de les presentacions de llibres i de la seva evolució al llarg d’aquests trenta anys a partir d’experiències, vivències i anècdotes molt particulars.
L’acte és obert al públic.

xerrada -tretulia 20130427

El més llegit

I després