I després

Llar d’Infants gratuïta als nascuts al 2020

Aquest any les dues Llars d’Infants Municipals de Sant Feliu de Guíxols, l’Oreneta i l’Escola Bressol Mas Balmanya, oferiran de manera gratuïta el curs d’infantil 2, és a dir, per a tots els infants nascuts l’any 2020.

Compartiu aquesta història

Aquest any les dues Llars d’Infants Municipals de Sant Feliu de Guíxols, l’Oreneta i l’Escola Bressol Mas Balmanya, oferiran de manera gratuïta el curs d’infantil 2, és a dir, per a tots els infants nascuts l’any 2020. El consistori doblarà les places per donar cabuda a tothom.

Per aquest motiu, l’Ajuntament ha fet un important esforç econòmic i ha doblat el nombre de places que s’ofereixen d’aquest curs. Aquesta gratuïtat, és el resultat de l’acord marc signat per les entitats municipalistes (AMC i FMC) i el Departament d’Educació.

Segons explica el regidor d’Educació, Salvador Calabuig, “és molt important garantir que tothom tingui plaça, obrirem 3 línies més, contractarem més professorat i ja estem preparant les aules. L’Ajuntament sempre ha cregut en l’educació infantil, vam ser dels primers Ajuntaments de Catalunya a tenir una llar d’infants pública, fa gairebé 40 anys, i seguim amb aquesta mateixa tendència”.

Del 9 al 20 de maig de 2022 s’obrirà el període de preinscripcions per sol·licitar una plaça escolar pels infants de 0, 1 i 2 anys a les Escoles Bressol públiques de la nostra població.

Portes obertes Escola Bressol Oreneta: Aquest dimecres dia 4 de maig.
Portes obertes Escola Bressol Mas Balmanya: Aquest dijous dia 5 de maig.

Si voleu conèixer els equips de professionals o si desitgeu informació sobre les principals característiques de cada centre (projecte educatiu, règims d’assistència, horaris, preus…) podeu entrar a ensenyament.guixols.cat

Podeu trobar tota la informació sobre el procés aquí.

El més llegit

I després