I després

Ivan de PDA deixa espai a Cortefiel

Compartiu aquesta història

El restaurant Ivan de Platja d’Aro, ubicat a l’avinguda S’Agaró, va tancar ahir les seves portes per adequar el local que incorporarà dues botigues: un Springfield i un Women’secret. Segons informa DDG, l’emblemàtic negoci de restauració de la localitat baixempordanesa no desapareixerà, però sí que reduirà l’espai que ocupa. La voluntat de Cortefiel, que ha llogat l’espai per ubicar-hi les dues botigues de roba, és obrir-les per Setmana Santa. El complex de l’Ivan afegeix, doncs, aquests dos negocis al del restaurant i el de la discoteca, que es troba a la planta primera. Quant a l’Ivan Platja, seguirà obrint a l’estiu, han informat fonts de l’empresa que el regenta, la família Giraut.
L’Ivan va obrir les seves portes l’any 1979 i es va convertir en un dels primer, sinó el primer, establiment de menjar ràpid d’Espanya. L’arribada de les grans cadenes de menjar ràpid a Platja d’Aro va fer que el negoci canviés cap a la restauració més tradicional, fins a l’actualitat. A la primera planta, abans de la discoteca hi va haver inicialment un cinema i, després, un parc infantil.
Les fonts de l’empresa han apuntat que l’Ivan ha funcionat molt bé, però el pas del temps i el fet que la restauració sigui un sector en què s’hi requereix molta dedicació, ser-hi a sobre constantment, han fet prendre la decisió de reduir el negoci i llogar part del local a Cortefiel. Quan es reobri, la intenció és que l’Ivan segueixi obrint cada cap de setmana amb la cuina de les creps i, ja a l’estiu, incorporar-hi la terrassa.
Springfield i Women’secret desembarcaran així a Platja d’Aro, on ja n’hi ha d’altres com Mango, que amplia la seva botiga en els Magatzems Vall.

El més llegit

I després