I després

L’Expressionisme poètic de Quim Pijoan i el cantautor Alberto Montero aquest dissabte a La Casa Irla

Aquest dissabte 11 de maig a les 19h, a La Casa Irla de Sant Feliu de Guíxols, Quim Pijoan farà el vernissatge de la seva exposició. I a les 22h, el cantautor Alberto Montero, presentarà el seu folk progressiu.

Compartiu aquesta història

Aquest dissabte 11 de maig a les 19h, a La Casa Irla de Sant Feliu de Guíxols, Quim Pijoan farà el vernissatge de la seva exposició.
“Ara que ja tinc una edat, puc mirar-me amb distanciament el que ha estat la meva dedicació, intermitent i poc convençuda, però sincera, a això que anomenem les arts plàstiques. M’he limitat a la pintura, i avui, quan els ametllers ja estan batuts, al dibuix, una pràctica que em reporta en ella mateixa, el més gran plaer que he pogut experimentar en aquests 40 anys de barallar-me amb les formes i els colors. Ho he fet mogut per allò que Kandinsky anomenava la necessitat interior. Potser per a un espectador d’avui, en aquests temps tan convulsos i prodigiosos que vivim, això de la necessitat interior li sonarà a música celestial. A mi m’ha servit de nord i guia, sense que amb això vulgui justificar les gatades que de forma inevitable he fet. Sigui com sigui, avui em plau de mostrar públicament una tria d’aquestes obres pictòriques fetes amb més voluntat que no pas encert. Leonardo da Vinci deia que la pintura és una cosa mental. En el meu cas, i sense voler ser un Leonardo, ho ha estat. Una ment trasbalsada que ha trobat en aquest art un alleujament al seu neguit interior. Sense que puguem dir que he fet un art terapèutic, alguna cosa de naturalesa balsàmica haurà estat, si res més no per a mi, la meva activitat pictórica”.

I a les 22h, el cantautor Alberto Montero, presentarà el seu folk progressiu.
Nascut a Port de Sagunt, inicia la seva marxa musical en l’any 2000 amb el grup Shake amb qui grava el seu primer àlbum Let Em Wear the Morning Sun (Greyhead, 2005).
La catedral submergida, és el seu nou treball, el conformen dotze cançons de fascinant folk psicodèlic amb aroma mediterrani que el confirmen com un dels cantautors més personals i inclassifi cables de la nostra escena. El disc es va gravar en l’estudi Riu Bravo de Xirivella amb Xema Fuertes i Cayo Bellveser, a més de la col·laboració de Fernando Junquera (Negre), que aporta guitarra a Resolución.
Tots els actes i concerts gratuïts.

El més llegit

I després