El dissabte 22 de juny, l’Escola de Futbol Sant Feliu va posar punt i final a la temporada 2012-2013 amb la Festa de Cloenda. La celebració es va fer durant tot el dia al Camp Municipal de Vilartagues i els seus voltants amb les activitats que ja varem avançar però amb l’apunt significatiu ue al sopar hi varen assistir 430 persones.
En l’apartat de reconeixements que varen lliurar la Regidora d’Esports, Magda Lupiáñez, i el President de l’Escola, Sr. Jordi Cambronero, es varen iniciar amb dos coordinadors que deixen el càrrec: Francesc Guitart i Vicente Sarabia. Tot seguit, el trofeu commemoratiu de la temporada 2012-2013 a tots els jugadors i tècnics que enguany han defensat els colors del club i que van pujar per equips a l’escenari.
L’últim i més emotiu fou pels juvenils que acaben la seva etapa a l’Escola i que per raons d’edat han de deixar la disciplina d’un club en el qual hi han passat molts anys. Els homenatjats forenr: Buly Bajaha, Carles Callicó, Jordi Cordonet, Adrián Escribano, Aleix Espunya, Aitor García, Eloy García, Es Said Kessi, Sergi Moradell, Ahmed Oubahou i David Zorrilla. Els assistents i els jugadors homenatjats van poder veure un emotiu vídeo amb fotos de la seva etapa al club i un altre més còmic preparat pels mateixos protagonistes.
Després d’una festa amb molta participació i que va sortir rodona en la seva organització, es va tancar definitivament la temporada.