I després

L’Escola d’Adults obre la matrícula pel nou curs a partir del 4 de setembre

Entre les formacions que es poden cursar hi ha anglès, català i castellà, informàtica, alfabetització, prova d’accés a cicles formatius de grau superior o graduat en ESO

Compartiu aquesta història

L’Escola d’Adults CFA de Sant Feliu de Guíxols obre la matrícula pel curs 2023-2024 a inicis d’aquest mes de setembre. Les dates i horaris per apuntar-se als alumnes preinscrits i de continuat són el 4 i 7 de setembre, de 17 a 20 hores i el 5 i 6 de setembre, de 10 a 13 hores.

Pel que fa a les matrícules pel nou alumnat, aquests es podran inscriure el 12 de setembre, de 17 a 20 hores i el 13 i 14 del mateix mes, de 10 a 13 hores. Des del centre recorden que en el moment de la matriculació és imprescindible portar una fotocòpia del DNI i també dues fotografies recents.

Les matrícules es poden fer al Centre Cívic Vilartagues de la Plaça Salvador Espriu. Per a més informació podeu trucar al 972 82 10 22 o accedir al seu lloc web fent clic aquí.

Entre les ofertes formatives que es poden cursar s’inclouen cultura general, anglès, català i castellà, informàtica, alfabetització, prova d’accés a cicles formatius de grau superior, graduat en ESO o llengua de signes, entre altres.

El més llegit

I després