I després

L’escena musical ganxona està d’enhorabona

Compartiu aquesta història

Des del passat 21 d’octubre i només durant uns dies podeu escoltar íntegrament el nou disc del grup musical format per joves de la nostra ciutat Bullitt “Love Or Die” al seu Myspace.
El grup desitja que tot això arribi a quanta més gent millor així que us conviden a fer tota la difusió possible i a reenviar aquesta noticia o tan sols l’enllaç al myspace a tots els vostres contactes o a aquells que creieu puguin estar interessats en escoltar-los, també us conviden a que ho publiqueu a qualsevol xarxa social/blog/web que us sembli… (ja saben que hores d’ara molta gent ja ho ha fet i us ho agraeixen).

Enllaç Bullit

Love or Die serà editat per BCore el proper mes de Novembre en format CD i vinil 180gr. (amb una edició especial de 100 còpies en vinil de color vermell).

Enllaç BCore

Però aquesta no és l’unica noticia relativa a grups musicals de joves de la nostre ciutat, el grup Vistalegre també ha editat recentment el seu LP en format CD i vinil 180 gr. (amb una edició especial de color blau). I en aquest cas podeu escoltar-lo integrament a l’Spotify.

Enllaç Vistalegre

El més llegit

I després