I després

Les platges de Sant Feliu i Sant Pol obtenen la Bandera Blava per aquest estiu

S’atorga a les platges que compleixen diverses condicions ambientals, la seva bona gestió de la zona de bany, la vigilància o l'accessibilitat per a persones amb problemes de mobilitat

Compartiu aquesta història

Les platges de Sant Feliu de Guíxols i de Sant Pol han obtingut, un any més, la Bandera Blava. Aquest reconeixement s’atorga a les platges que compleixen una sèrie de condicions ambientals i també per la seva bona gestió de la zona de bany, premiant aspectes com la vigilància i socorrisme, la seva accessibilitat per a persones amb problemes de mobilitat, com també per les seves zones de bany.

Es tracta d’un reconeixement que es fa en 47 països dels 5 continents. La regidora de Medi Natural, Marifé Larragay, que va recollir la bandera en un acte celebrat a Segur de Calafell, a Tarragona, destaca les raons que han portat la Bandera Blava a les platges de la nostra ciutat.

Aquestes dues platges tenen un sector per a fumadors i un altre per a no-fumadors. A la platja gran de Sant Feliu, just abans d’entrar a la sorra, si es mira cap a mar, la zona que va des de la Gàbia dels Mussols cap a l’esquerra és la reservada per als no-fumadors.

Pel que fa a la platja de Sant Pol, la zona de no-fumadors va des de vora de la riera de Sant Pol, aproximadament a mitja platja, i arriba fins a la riera Agaró. Cal recordar que aquest any les dutxes no funcionaran.

El més llegit

I després