I després

Les platges de Sant Feliu i Sant Pol obtenen la bandera blava i el camí de ronda, el distintiu de Senderos Azules

La platja de Sant Feliu de Guíxols i la de Sant Pol han obtingut la bandera blava, que premia “els aspectes de gestió ambiental, vigilància i socorrisme i l’accessibilitat a les platges” ha explicat la regidora de Medi Ambient, Mari fe Larragay.

Compartiu aquesta història

La platja de Sant Feliu de Guíxols i la de Sant Pol han obtingut la bandera blava, que premia “els aspectes de gestió ambiental, vigilància i socorrisme i l’accessibilitat a les platges”, ha explicat la regidora de Medi Natural, Mari Fe Larragay.

La regidora ha recordat que la intenció de l’Ajuntament “és mantenir les platges netes, recollint selectivament els residus de l’aigua de bany, també controlant la qualitat de l’aigua, la qual és excel.lent a les platges”.

Pel que fa al servei de vigilància i socorrisme, iniciarà l’activitat per Sant Joan “i com els darrers anys, es durà a terme entre les 9 del matí i les 7 de la tarda, tots els dies de la setmana”, ha explicat.

En la qüestió de l’accessibilitat a les platges, aquest any hi hauran dues passeres de formigó, una a cada platja, per permetre l’accés vora l’aigua. També s’instal.laran les baranes dins l’aigua, per l’accés a les persones amb problemes de mobilitat. Aquest any se n’afegirà una de nova a Sant Pol, quedant 3 en cadascuna de les dues platges.

Un altra distinció que ha aconseguit Sant Feliu ha estat la de Senderos Azules, que s’ha entregat al Camí de Ronda entre Sant Feliu i Sant Pol, amb el qual “es valoren els aspectes de gestió ambiental” ha conclòs la regidora.

El més llegit

I després