I després

Les obres del carrer Girona segueixen a bon ritme

Aquest matí, l’alcalde de Sant Feliu de Guíxols, Carles Motas, ha visitat les obres que s’estan realitzant al carrer Girona de Sant Feliu de Guíxols. N’ha volgut destacar “el bon ritme” i que “tot segueix segons el previst”.

Compartiu aquesta història

Aquest matí, l’alcalde de Sant Feliu de Guíxols, Carles Motas, ha visitat les obres que s’estan realitzant al carrer Girona. N’ha volgut destacarel bon ritme” i que “tot segueix segons el previst”. També s’ha interessat per les restes de l’època romana que s’han trobat en alguns sectors durant les feines.

L’Alcalde, Carles Motas, i el tècnic, Josep Vergeli, durant la visita a les obres.

 

El tècnic de l’Ajuntament, Josep Vergeli, l’ha acompanyat durant la visita, comentant les parts més importants de la situació actual de les feines, que està previst que s’allarguin uns 7 mesos des que es van iniciar.

La propera actuació prevista són les tasques d’asfaltatge que es faran demà dijous, a la zona de la cruïlla entre el carrer de Sant Ramon i la Rambla del Portalet. Amb això, aquest mateix divendres la circulació viària d’aquest sector tornarà a la normalitat.

L’Alcalde també ha conversat amb els responsables d’analitzar les restes romanes que s’han trobat al subsòl del carrer Girona.

 

Es podrà circular pel carrer de Sant Ramon cap a la Rambla Portalet, el carrer de Sant Roc tornarà a canviar de sentit i també es podrà circular per la rambla Portalet fins a l’alçada del carrer Major.

El més llegit

I després