I després

Les obres del carrer Girona avancen a bon ritme

La pandèmia per la Covid19 va obligar a parar les màquines en tots els sectors, també el de la construcció i les obres públiques. A Sant Feliu de Guíxols, les obres del Carrer Girona -unes de les més rellevants d'aquest any- van quedar aturades els dies del confinament obligatori, tot i que després quan es va permetre recomençar, les obres van anar avançant.

Compartiu aquesta història

La pandèmia per la Covid19 va obligar a parar les màquines en tots els sectors, també el de la construcció i les obres públiques. A Sant Feliu de Guíxols, les obres del Carrer Girona -unes de les més rellevants d’aquest any- van quedar aturades els dies del confinament obligatori, tot i que després quan es va permetre recomençar, les obres van anar avançant.

Aquesta afectació té repercussió sobre el calendari inicial, per bé que el regidor d’Urbanisme de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, Josep Saballs, ha explicat que l’aturada per la Covid19 ha dificultat molt les obres però ha assegurat que aquest estiu no aturaran per tal de poder avançar ràpidament i que estigui acabat al més aviat possible.

 El regidor ha afirmat també que la part més molesta de l’obra ja ha acabat, ja s’ha finalitzat amb les feines de serveis. Actualment s’està treballant amb el paviment central recollint les aigües i arranjant la vorera.

Segons el regidor, si no hi ha cap altra aturada forçosa, les obres miraran d’acostar-se al màxim a la previsió inicial.

El més llegit

I després