I després

LES II JORNADES NACIONALS DE SENDERISME, A SFG

Compartiu aquesta història

El Comitè Català de Senders de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) organitza, amb el suport de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols i el Consell Comarcal del Baix Empordà, la segona edició de les Jornades Nacionals de Senderisme. La cita serà el cap de setmana del 7 i 8 d’abril.

Durant tot el cap de setmana hi ha previstes activitats de diversa índole. La jornada de dissabte, que s’iniciarà amb una benvinguda de les autoritats municipals i federatives, estarà composta per una sèrie de tallers i ponències, les quals es desenvoluparan a la Sala Abat Panyellas, a la quarta planta del Monestir de Sant Feliu de Guíxols.

D’una banda, l’associació Rodamunt, una entitat sense ànim de lucre que organitza i promou activitats de senderisme amb joëlette, una cadira de rodes adaptada per a camins, farà una demostració pràctica. I de l’altra, el Consell Comarcal del Baix Empordà i la Xarxa de Parcs de la Diputació de Barcelona exposaran el seu model de treball de camp i gestió a l’hora tant de planificar senders com de senyalització i manteniment dels mateixos.

El cos d’Agents Rurals de la Generalitat de Catalunya també parlarà sobre la tasca que realitzen els agents rurals en relació amb l’activitat del senderisme i l’editoria Cossetània exposarà la seva forma de treballar en els mapes i guies de senders. La jornada es complementarà amb una ponència sobre l’ús del GPS. El mateix dissabte també es farà el tradicional dinar de germanor, al qual estan convidats tots els cuidadors de senders acreditats amb el carnet de cuidador.

Podeu consultar el programa detallat de dissabte 7 d’abril.

L’endemà diumenge es durà a terme una caminada per l’entorn de Sant Feliu de Guíxols, resseguint part dels senders homologats que recorren el seu terme municipal: l’SL®-C 33, el PR®-C 101 i el GR® 92.

En definitiva, dos dies que seran una gran festa del senderisme i que serviran per mostrar la força d’un moviment que creix exponencialment.

Tots els interessats en participar en les jornades han de confirmar la seva assistència a l’adreça de correu electrònic senders@feec.cat abans del 31 de març, indicant si són cuidadors de senders acreditats o acompanyants. L’aforament màxim de l’auditori és de 90 places i es prioritzarà l’ordre d’inscripció, que és totalment gratuïta.

El més llegit

I després