I després

Les farmàcies de Sant Feliu de Guíxols amplien torn per evitar desplaçaments d’usuaris

Tal com ha anunciat l'alcalde en el seu vídeo explicatiu diari sobre l'estat d'evolució de l'emergència pel coronavirus, aquest matí de dilluns ha fet gestions per tal que les farmàcies locals que estiguin de guàrdia pugin allargar el torn durant tota la nit, i estiguin sempre a l'abast, evitant així que els usuaris hagin de desplaçar-se fora de Sant Feliu de Guíxols.

Compartiu aquesta història

Tal com ha anunciat l’alcalde en el seu vídeo explicatiu diari sobre l’estat d’evolució de l’emergència pel coronavirus, aquest matí de dilluns ha fet gestions per tal que les farmàcies locals que estiguin de guàrdia pugin allargar el torn durant tota la nit, i estiguin sempre a l’abast, evitant així que els usuaris hagin de desplaçar-se fora de Sant Feliu de Guíxols.

L’alcalde, Carles Motas, ha fet públic avui que ha acordat aquesta mesura amb els farmacèutics locals i amb el Col.legi de Farmacèutics de Girona, amb qui ha mantingut contacte telefònic i ha arribat a aquesta solució.

Si fins ara alguns dies de la setmana les farmàcies de guàrdia tancaven a una hora concreta de la nit, ara s’amplia el servei fins l’endemà, i a la que li toqui guàrdia garantirà la prestació tota la nit.

El més llegit

I després