I després

Les escoles de Sant Feliu acaben avui el curs organitzant diverses activitats

Els centres ja havien començat les activitats de final de curs fa ja uns dies, amb les graduacions o els viatges de final de curs

Compartiu aquesta història

Avui les escoles de Sant Feliu de Guíxols acaben el curs escolar 2022-2023. Els centres, per celebrar el final de curs, han organitzat diverses activitats o viatges en els darrers dies i d’altres també, durant la jornada d’avui. Alguns centres han fet tallers, jocs de cucanya o un esmorzar grup. Així ens ho explica Joan Casamitjana, director de l’Escola Mossèn Baldiri Reixach.

Al centre Cor de Maria-Sant Josep, els alumnes d’infantil han celebrat avui la jornada de graduació, mentre altres nenes i nens han fet algunes actuacions. D’altres alumnes tornaven avui d’unes colònies amb les quals han finalitzat aquest curs. Cristina Carrión és la directora del centre.

Pel que fa als alumnes d’ESO, han fet diverses activitats i alguns han viatjat a diversos països, a més de celebrar les seves graduacions en els darrers dies. Pel que fa al centre educatiu Gaziel, ja varen iniciar les activitats de tancament del curs ahir dimecres amb un circuït amb jocs gegants al pati. Avui, se centren més en la recollida i el comiat. Dolors Casamitjana, directora del centre, ens ho explica.

Avui al migdia, per tancar la jornada, els alumnes de 6è han fet la graduació, on han estat acomiadats per totes les nenes i nens del centre. Les portes de l’escola també s’han obert perquè les famílies poguessin compartir la jornada amb la canalla.

El més llegit

I després