I després

Les acampades del 15M a Madrid I BCN s’escampen i es fa la primera a SFG

Compartiu aquesta història

La urgència en la convocatòria no ha permès que es pogués anunciar la concentració que s’ha fet a Sant Feliu de Guíxols en la línia de les de Madrid i Barcelona que ja s’escampen arreu de l’Estat.

Una trentena de persones han donat el primer pas que, segurament, tindrà un seguiment més important en properes convocatòries.

Els organitzadors ens han enviat la següent crònica:

“Ha estat aprovat per assemblea l’inici de l’acampada reivindicativa del moviment dels indignats a Sant Feliu de Guíxols. L’assemblea, celebrada a les 20h del dissabte 21 de maig de 2011, ha comptat amb una trentena de participants, convocats a través de les xarxes socials. La zona d’acampada escollida ha estat el Passeig del Mar de Sant Feliu (davant cafeteria Passeig del Mar), on s’hi ha ubicat un punt d’informació.

Durant la nit i mitjanit del dissabte a diumenge s’han pintat cartells i pancartes, així com s’ha organitzat un sopar per als participants.

S’aprofitarà el diumenge dia 22 de maig per recollir idees i propostes que s’aportaran a l’assemblea prevista per a les 20h del mateix diumenge, on també es valorarà la situació del moviment del 15M, així com es decidiran les qüestions internes d’organització.

Podeu anar seguint l’acampada a través del Twitter al hashtag #acampadaguixols o a l’usuari oficial de l’assemblea http://www.twitter.com/acampadaguixols. També hem creat un bloc a acampadaguixols.wordpress.com, on hi anirem penjant informació.

ASSEMBLEA ACAMPADA GUÍXOLS
acampadaguixols@hotmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

El més llegit

I després