La cursa Oxfam Intermon Trailwalker 2019, celebrada aquest cap de setmana dissabte 6 i diumenge 7 d’abril, ha tancat una nova edició amb un gran èxit i l’arribada a Sant Feliu ha tornat a estar a l’alçada de la categoria de la prova així com la predisposició dels voluntaris que amb el seu esforç fan possible que logísticament es desenvolupi sense problemes en els diferents punts on són referència per als participants.

El primer dels equips que ha recorregut 100km per arribar a meta ha sigut Kritersoftware.


Aquest any la novetat ha sigut que hi han hagut dos recorreguts.
Un de 100 km., amb un màxim de 32 hores, amb sortida des d’Olot i arribada a Sant Feliu de Guíxols, i un altre de 50 Km., amb un màxim de 16 hores, per el Massís de les Gavarres i la Via Verda de Girona.


El primer equip de 4 participants en realitzar els 50km solidaris han estat
Aviment Science & Technology.

Primer equip de 4 participants en realitzar els 50km,  Aviment Science & Technology.

I els primers en arribar amb el recorregut de 50km però en grup de 3 participants, han sigut Estudio Marián López.

Primers en arribar amb el recorregut de 50km però en grup de 3, Estudio Marián López.

Els equips mereixen un punt i apart. Recapten els diners de la inscripció generant esdeveniments, fan l’aportació, es preparen física i mentalment durant moltes setmanes i, finalment, recorren els quilòmetres per tal de segellar aquest acte solidari amb els destinataris de la seva aportació que solen ser les noies que durant hores caminen, especialment a l’Àfrica, per tal de dur aigua a les seves llars.

Més informació de la Intermon Trailwalker 2019.