I després

L’empresa Estalpackaging de SFG obre oficina a Nova York

Compartiu aquesta història

Estalpackaging, amb seu a Sant Feliu de Guíxols i especialitzada en la producció de productes destinats a l’embalatge de vi i productes alimentaris, acaba de tancar una ampliació de capital que li permet augmentar considerablement el patrimoni net de la companyia segons informa el Diari de Girona. L’objectiu de l’operació és triple: consolidar els augments de facturació anuals, un 33% el 2011 i els futurs amb previsions mínimes del 20% en 2012; els projectes internacionals actuals, com per exemple l’obertura d’una oficina pròpia a Nova York a finals de 2012; i finalment l’inici de dos projectes de diversificació sectorial: pots alimentaris i embalatge no alimentari, com “pharma” i cosmètica, entre d’altres.

“Gràcies a aquesta injecció de finançament, afrontem amb més recursos el nostre creixement i pretenem consolidar la nostra posició en l’àmbit global i incrementar la nostra presència en mercats internacionals. Tot això gràcies en part a projectes de diversificació sectorial i noves obertures selectives en països estratègics, com és el cas de la nostra oficina a Nova York”, va explicar Gerard Albertí, director general d’Estalpackaging.

Mercats exteriors

A dia d’avui, prop del 40% de la facturació de la companyia prové dels mercats exteriors, un perecentatge que l’empresa pretén incrementar. “El sector vinícola aporta un 40% de la facturació, però també estem creixent molt en destil·lats, i també en el sector de l’oli o en pots de vidre per al sector alimentari”, afegeix el directiu de la companyia.

El grup Estalpackaging, a més d’estar a Espanya, és present en mercats internacionals com els Estats Units, França, Portugal, Regne Unit i Xina. L’entrada al mercat nord-americà i europeu és una mostra més del moment de creixement i expansió en el qual es troba la companyia, que seguirà consolidant el seu model de negoci per obrir-se a nous mercats estrangers per oferir un embalatge d’alta qualitat afí a les necessitats de cadascun dels seus clients.

Estalpackaging, empresa creada en 1995 i que centra la seva activitat en la creació de productes destinats a l’embalatge de vi, begudes i productes alimentaris, ofereix als seus clients aquells productes de valor afegit que poden millorar la imatge o resultat final de la seva marca.

 

El més llegit

I després