I després

L’EMMú Guíxols Vall d’Aro presenta la seva primera Jam Session

La trobada es realitzarà aquest divendres 10 de novembre de 20.30h a 22.30h a la ‘Sala 2’ de Las Vegas de Sant Feliu de Guíxols

Compartiu aquesta història

L’Escola Municipal de Música Guíxols Vall d’Aro organitza per aquest divendres la seva primera Jam Session. Es tracta d’una trobada que es realitzarà aquest divendres 10 de novembre de 20.30h a 22.30h a la ‘Sala 2’ de Las Vegas de Sant Feliu de Guíxols, i en la qual es convida als assistents a escoltar i a fer una improvisació musical mitjançant instruments o cantant. Així ens ho explica el director del centre, Luís González.

Aquesta reunió informal de músics comptarà amb la banda base de professors de l’Escola de Música que està formada per Àlex Rocas, guitarra clàssica, guitarra elèctrica i ukelele, Jordi Morell, percussió, bateria i combo; Toni Pujol, baix elèctric, contrabaix, guitarra elèctrica, combo i llenguatge musical; Xavi Molina, saxo, clarinet, grup de vent i cobla i Andreu Mercader al piano modern.

Des del curs 2022-2023 l’Escola de Música mancomuna el servei amb tres municipis: Sant Feliu de Guíxols, Santa Cristina d’Aro i Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró. El darrer curs es va finalitzar amb un total de 762 alumnes i 497 de música comunitària entre els 3 municipis.

El més llegit

I després