I després

L’Associació Guíxols Comerç i Turisme encara una nova etapa

Aquesta passada setmana es va celebrar l'assemblea ordinària de l'Associació Guíxols Comerç i Turisme, en la qual es va aprovar la renovació i incorporació de noves cares a la Junta Directiva. Des de l’Associació afirmen que “es sumen nous membres a la junta existent per fer una renovació esglaonada, aportar noves idees i sumar esforços en els reptes que afronta el comerç de proximitat en els propers anys”.

Compartiu aquesta història

Aquesta passada setmana es va celebrar l’assemblea ordinària de l’Associació Guíxols Comerç i Turisme, en la qual es va aprovar la renovació i incorporació de noves cares a la Junta Directiva.
Des de l’Associació afirmen que “es sumen nous membres a la junta existent per fer una renovació esglaonada, aportar noves idees i sumar esforços en els reptes que afronta el comerç de proximitat en els propers anys”.

Alèxia Sánchez serà presidenta en substitució de David Novi, que seguirà com a vicepresident. Es mantenen Ana Rubio, Eduard Vera i Tomàs Rio com a vocals i tresorer, respectivament.
D’altra banda s’hi incorporen Tomàs Pla, Josep Maria Lekuona i Sylvie Rauzy “per ajudar a dur a terme els nous projectes que ha d’afrontar l’associació en els propers quatre anys”.

A falta d’incorporacions del sector de Vilartagues, ja es preparen accions de tardor i primavera dirigides al públic local, per a incentivar el consum de proximitat i “establir sinèrgies amb el comerç del barri de Vilartagues”.
L’actual junta directiva ja ha mantingut la seva primera trobada amb la nova regidora de comerç, Sònia Bartumeu, i les tècniques de l’àrea. S’ha fet un intercanvi d’impressions i establert un seguit de millores i propostes dirigides al comerç. Un cop passi l’estiu, hi ha prevista una reunió amb tot el sector hoteler i de restauració amb l’àrea de Turisme, per valorar la temporada i establir les bases pel 2020.

En el referent a la gestió diària de l’associació, s’hi incorpora com a figura dinamitzadora M. Carmen Úbeda, que ha estat fins ara a l’Associació d’Empresaris de Castell-Platja d’Aro, i es professionalitza tota la gestió administrativa “establint un vincle més proper entre els associats i l’Ajuntament”.
La finalitat és “aglutinar més empresaris i tenir més força en les demandes que es facin a l’administració havent superat ja el centenar d’associats”.

El més llegit

I després