I després

L’Associació Filatèlica i de Col·leccionisme presenta divendres el segell commemoratiu d’aquest any

Tindrà lloc a partir de les 9 del matí a l'oficina de Correus del carrer Girona

Compartiu aquesta història

L’Associació Filatèlica i de Col·leccionisme de Sant Feliu de Guíxols presenta aquest divendres el segell commemoratiu de l’exposició filatèlica que arribarà a la seva 34a edició el proper mes de setembre.

L’acte tindrà lloc a l’oficina de Correus del carrer Girona a partir de les 9 del matí i estarà obert a la ciutadania. El disseny del segell, dedicat a la ciutat de Sant Feliu, és poc habitual, en format apaïsat, i en ell s’hi representa la punta del moll a vista d’ocell.

El president de l’entitat, Amado Sàbat, ens parla de com s’ha arribat a la creació d’aquest segell commemoratiu i perquè s’ha avançat la seva presentació.

Un cop presentat el segell commemoratiu, l’entitat treballarà totes les activitats previstes els propers mesos a Sant Feliu des de la temàtica relacionada amb la nostra ciutat.

Les activitats de l’associació començaran de cara al mes de juny amb la històrica trobada de plaques de cava. Una de les novetats d’aquest any és la possibilitat de crear la primera fira de col·leccionisme de Sant Feliu, que se sumaria a les propostes ja consolidades a la ciutat.

El més llegit

I després