I després

L’Associació Esportiva de Pesca de Sant Feliu 3a classificada al Campionat de Catalunya celebrat a Premià de Mar

Compartiu aquesta història

Dissabte 15 d’octubre s’ha celebrat el primer Campionat de Catalunya de Curricà de Costa Esport Base i Alt Nivell 2022 Captura i Solta a Premià de Mar. L’Associació Esportiva de Pesca Marítima de Sant Feliu de Guíxols han sigut els tercers classificats.

Hi han participat 9 embarcacions. 6 de l’Associació de pesca de Premià de Mar, 2 de Mar Esport i 1 de l’Associació Esportiva de Sant Feliu de Guíxols. L’equip ganxó estava format per l’Edgar Dalmau, en Jordi Janer, en Josep Dalmau, la Xènia Janer i en Walter Molhoek.

Ho explica Jordi Janer de l’equip de pesca ganxó.

 

Els pescadors ganxons van aconseguir 200 punts i capturar dos bonítols, tres servioles, sis bacoretes i una melva. Tot el peix va tornar a l’aigua en perfecte estat, ja que el concurs era en la modalitat de captura i solta.

L’Associació Esportiva de Pesca Marítima de Sant Feliu es va fundar al desembre de 1946, i es va iniciar a les competicions socials l’any 1948. Participen en totes les modalitats de pesca de mar i també han organitzat el Campionat d’Espanya en diverses ocasions.

Per més informació www.aepmsfg.com

 

 

 

El més llegit

I després