I després

L’Associació d’Amics de la Música dels Anys 60 organitza aquest dimarts un guateque i el dia 15 l’Assemblea

Compartiu aquesta història

L’Associació d’Amics de la Música dels Anys 60, ha editat una nota en la qual ens convida a tots plegats al Gran guateque que se celebrarà el dimarts a la Sala Las Vegas de Sant Feliu i que us reproduïm a continuació:
La nostra Associació vol comunicar-vos que hem recuperat la mítica Sala de Ball Las Vegas de la nostra Ciutat per a fer el GUATEQUE 60’s.
Aquest esdeveniment tindrà lloc el dia 7 de desembre (dimarts dia abans de festiu) a partir de les 11 de la nit a l’esmentada Sala.
Després de l’èxit obtingut en el darrer sopar homenatge a Los Cheyenes aquest any tindrem l’actuació del conjunt BEAT CLUB Orquestra, format per 8 músics algún d’ells, antics membres de Los Cheyenes, La Salseta del Poble Sec, Mi Generación i altres , que ens faran un ampli repertori de cançons dels anys 60/70 magistralment interpretades. I per a completar la vetllada tindrem una discoteca amb un recull de tots els èxits d’aquesta dècada tant meravellosa.
Al mateix temps, també us volem informar que el proper dia 15 de desembre,(dijous) celebrarem l’Assemblea General de Socis al Bar-Restaurant L’AMURA de la nostra Ciutat, a les 10 del vespre, amb els següents punts de l’ordre del dia :

1. Lectura i aprovació de l’acta anterior
2. Lectura i aprovació de l’estat de comptes
3. Augment de la Quota de Soci
4. Renovació parcial de la Junta
5. Precs i preguntes

Esperant poder-nos trobar ben aviat, rebeu una sincera i cordial salutació dels vostres companys d’AAMA60.
Web: www.aama60.cat e-mail: info@aama60.cat

El més llegit

I després