I després

L’Associació Catalunya Contra el Càncer va recaptar 1.500 euros en el seu Festival

Compartiu aquesta història

El Teatre-Auditori Municipal Narcís Masferrer de Sant Feliu Feliu de Guíxols es va omplir diumenge per tal d’assistir a l’espectacle variat que es va programar per part de la junta local d’aquesta associació benèfica envers les persones afectades per aquesta malaltia així com per a la seva investigació.

A les 6 de la tarda es va obrir el teló per gaudir de l’actuació desinteressada de tots els artistes i convidats que es varen prestar a oferir allò millor d’ells mateixos després d’escoltar la sardana juny de Juli Garreta, himne oficial de la ciutat.

Desfilades de moda infantil, acudits amb Chamorro i Costa, els alumnes de l’Escola Municipal de Música, Teresa Laiz i les seves castanyoles, l’actuació d’Imagina’teatre, la intervenció del cantautor Sé, i la presentació de Maria Victòria Ortega, varen amenitzar les dues hores i mitja que va durar el festival.

Hi varen intervenir l’alcalde, Joan Alfons Albó i el vicealcalde, Pere Albó, es va retre homenatge a l’anterior presidenta Carme Andés i es va fer el sorteig de les donacions d’artistes com Aurora Palet i Toni Ferrer així com d’un llibre d’Antoni Homs.

Es va complir el propòsit d’omplir la sala d’un públic que va gaudir de cadascuna de les actuacions que s’hi varen portar a terme i de recaptar fons per part de l’Associació que va recollir més de 1.500 euros de la taquilla que recollia l’entrada-donatiu al preu de 5 euros.

El més llegit

I després