I després

L’assemblea d’Esquerra va escollir dissabte Jordi Vilà com a cap de llista

Compartiu aquesta història

Dissabte, 12 de febrer, es va celebrar l’assemblea local d’Esquerra Republicana de Catalunya a Sant Feliu de Guíxols.
En el decurs de la reunió es va triar el cap de llista per a les properes eleccions municipals del mes de maig.
Jordi Vilà, actual regidor a l’ajuntament de la ciutat i portaveu del Grup Municipal d’Esquerra, va ser l’únic candidat a encapçalar la llista d’Esquerra a Sant Feliu de Guíxols, i prèviament es va sotmetre a ratificació de l’assemblea de la secció local, com a màxim òrgan de decisió del partit.
Vilà, va declarar que el projecte d’ Esquerra a la ciutat, ha de liderar la recuperació econòmica i social a Sant Feliu de Guíxols en benefici de tots els ganxons i les ganxones.
Més informació sobre Esquerra-Guíxols: blocs.esquerra.cat/jordivila www.esquerra.cat/guixols c/e:guixols@esquerra.org

D’altra banda, la setmana passada les JERC van celebrar la seva Assemblea que va servir perquè els militants aprovessin els pressupostos i el pla de treball amb unanimitat. L’Assemblea també va ser l’escenari des d’on es van presentar i ratificar els caps de llista que presentarà a les municipals. Les JERC presentarà una cinquantena de joves, una xifra que segons el partit serveix per reivindicar que la joventut és molt capaç de dur tasques d’alta responsabilitat. Els candidats de JERC són Grau Quintana, Íria Gibert i Bernat Rami per Figueres, Sergi Regàs, Anna Vilà (independent) i Nil Papiol per Hostalric, Dídac Manresa i Laia Jordana per Breda, Eduard Adrobau per Vidreres, Aina Puig per Blanes, Aroa Céspedes per Girona, Jordi Grau i Dani Illa per Calonge, Albert Polo i Georgina Linares per Sant Feliu de Guíxols, Joel Molina, Ariadna Guerrero i Sergi Quiñones per Salt, Xevi Morera i Oriol Clusells per Ripoll, Sergi Albrich per Sant Joan de les Abadesses, Pau Presas i Alba González per Cassà, Abel Boades i Eduard Salcedo per Caldes i Anna Rius, Pau Puigdevall i Judit Sànchez per Olot.

El més llegit

I després