L’ARENGADA) El dissabte 23 de novembre es va presentar a la plaça del Mercat de Sant Feliu de Guíxols la campanya gastronòmica la “Cuina de l’arengada”. Tot i les baixes temperatures, l’acte va ser un gran èxit..
Vol-au-vent farcit de trinxat d’arengada, tàrtar d’arengada, carbassó farcit de bolets i arengada, pastís d’arengada aromatitzada al Pacharán, arengades amb fesolets, amb piperrada o amb escalivada van ser algunes de les propostes que van oferir els restaurants participants a la presentació.
Arengades a la brasa (cedides per gentilesa de ), vi i cava (cedits per gentilesa de ), tallers infantils i una actuació marinera per infants van completar l’oferta de la jornada. Recordeu que trobareu “La cuina de l’Arengada” fins al diumenge 1 de desembre als següents restaurants: Barcarola, Butron Berria, Ca l’Isern, Can Noguera, Casa Buxó, El del Mig, El Gallo, La Carbonera, La Cava, La Gaviota, La Locanda di Nonna Flo, La Pansa i Nit i dia.
L’URIÇ) La campanya de relleu arriba la Cuina de l’Uriç que a Sant Feliu, com a ciutat marinera, no hi poden faltar. Durant els mesos de desembre i gener podreu trobar a diferents restaurants ganxons, diversitat d’ofertes i promocions. Sols o acompanyats de cava o vi. Menús degustació o dins de menús mariners. I fins i tot en montadito. Els restaurants participants a la campanya són:
Can Noguera, Can Salvi, Cau del Pescador, El Dorado Mar, El Dorado Rambla, La Carbonera, La Pansa, L’Infern, Nou Casino La Constància, Restaurant Club Nàutic SFG, Sant Pol, Voramar, Taverna Chic, El del Mig, Hot-Dog, SQR Café i Butron Berria.
LA GANXOTAPA) La tercera edició del concurs Ganxó Tapes ja té guanyador: Les “4 barres de tardor” d’El Casino La Constància de Sant Feliu de Guíxols. Aquesta és, per tant, la “Millor Tapa Ganxona Tardor 2013”. D’altra banda, el jurat ha determinat que la fotografia guanyadora del concurs 2.0 ha estat Reyes Serra, amb una imatge de la tapa del SQR Cafè..
Una campanya que en tan sols 3 edicions es pot considerar més que consolidada a la nostra ciutat.
Les 27 propostes presentades pels restaurants han tingut una gran rebuda, no tan sols entre els ganxons, sinó que un gran nombre de visitants han vingut a Sant Feliu per gaudir d’aquestes petites joies culinàries.
Cal destacar també la bona acollida que ha tingut en l’àmbit de les xarxes socials amb més de 250 fotografies/votacions participants al concurs.