I després

L’àrea d’Urbanisme de l’Ajuntament engega diversos projectes a la ciutat. Ho explica el regidor Josep Saballs

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols posa en marxa diversos projectes, alguns a llarg termini, d’altres diverses reparacions i a més també feines a més mitjà termini. El regidor d’Urbanisme, Josep Saballs, ha explicat tres de les feines previstes.

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols posa en marxa diversos projectes, alguns a llarg termini, d’altres sobre diverses reparacions, a més també de feines a mitjà termini. El regidor d’Urbanisme, Josep Saballs, ha explicat tres de les iniciatives previstes.

Una d’elles és l’encàrrec de l’avantprojecte de l’edifici de Palm Beach “que és un dels documents que ens demana Costes per poder demanar la concessió d’aquell espai i així poder tornar-lo a fer lluir, que tingui consonància amb el seu entorn a Rius i Calvet”. El regidor afirma que la voluntat és “mantenir l’essència d’aquells antics banys”.

Una altra de les feines es centra en l’entorn del Salvament, “un espai únic a la ciutat amb unes vistes espectaculars”. L’actuació prevista és “dignificar” la zona “i que tingui una altra vida”.

Un tercera intervenció consisteix en l’encàrrec d’un projecte geotècnic per l’esllavissada que va tenir lloc al Camí de Ronda durant el temporal Glòria, un sector que s’ha hagut de tancar degut a aquest fet.

El més llegit

I després