L’àrea d’Acció Social de l’Ajuntament segueix treballant intensament per ajudar a totes les ciutadanes i ciutadans que puguin estar en situació de necessitat en aquests dies. La seva regidora, Laura Serrano, explica que les accions que s’estan prenent “continuen amb la mateixa línia que a l’inici d’aquesta crisi, estem intentant ajudar a tothom que ho necessiti, amb els ajuts d’emergència” que es van aprovar en sessió plenària extraordinària ara fa uns dies.

La regidora ha explicat que s’han afegit als nens i nenes del centre d’educació especial a les targetes moneder i que “ja s’han fet tres recàrregues de diners”.
Els ajuts en aliments van en augment dia a dia i la regidora ha volgut fer una crida a “tothom que conegui algú que estigui passant un mal moment i no tingui ajuda de la família ni d’amics, que es posi en contacte amb Serveis Socials”. El telèfon és el: 972.82.10.91.

D’altra banda, el Servei d’Igualtat i Atenció a les Dones, SIAD, segueix operatiu per xarxes socials, i “ens estan ajudant a combatre emocionalment el confinament”, comenta Serrano. Teniu accés al seu Facebook aquí,  al seu twitter aquí i a l’Instagram, aquí.

La regidora també ha parlat de les decisions que s’han pres des del govern espanyol en qüestió d’habitatge: “suspensió dels desnonaments, la pròrroga extraordinària dels contractes de lloguer que s’acabin durant aquest estat d‘alarma per sis mesos més, la moratòria tant en el pagament d‘hipoteques com en el pagament del lloguer, i microcrèdits o altres ajuts pel pagament del lloguer. Per a més informació es pot consultar el web municipal aquí.