AMPA Escola l’Ardenya

L’Associació de Pares i Mares de l’Escola l’Ardenya de Sant Feliu de Guíxols ha enviat una nota als mitjans informatius que diu textualment:

Benvolguts,

El motiu és per convidar-vos a la Festa de Benvinguda de l’escola el proper divendres 28 de setembre a partir de les 16.30 h.  A part del berenar i l’espectacle infantil adreçat a tots els alumnes, aprofitarem per fer un acte reivindicatiu (amb la presència de totes les famílies, equip docent, mitjans de comunicació, etc) contra les retallades en l’ensenyament que estan patint els nostres fills.

Ens agradaria molt contar amb la vostra presència i participació per tal de fer més forta la nostra veu.

Adjunto carta que hem enviat a les famílies explicant com serà l’acte. Esperem la presència d’uns 400 alumnes amb les seves respectives famílies, representants municipals i altres agents de la societat civil ganxona, que ens ajudaran a inflar 1000 globus de color groc amb un missatge cadascun adreçats al Departament d’Ensenyament.

 

Biblioteca, divendres presentació del llibre “Els Pobles perduts”

El proper divendres 28 de setembre, a les 20:30 hores, tindrà lloc a la sala d’actes de la Biblioteca la presentació del llibre “Els Pobles perduts: 30 indrets oblidats de Catalunya” a càrrec del

s seus coordinadors i editors, Xavier Cortadellas i Judit Pujadó, escriptors i periodistes.

“Els Pobles perduts” recull, de mà de 10 escriptors diferents, la memòria, les llegendes i els paisatges de 30 pobles perduts i, molts d’ells, oblidats. El llibre cerca respostes i manté el record. Ofereix una guia humana sobre una gent que va haver d’aprendre a viure lluny d’on va néixer.

L’acte s’emmarca dins les activitats organitzades amb motiu de les Jornades Europees de Patrimoni.