I després

L’ALCALDE INICIA UNA RONDA DE VISITES A LES EMPRESES

Compartiu aquesta història

L’alcalde de Sant Feliu de Guíxols, Carles Motas, va iniciar el passat una ronda de visites a un seguit d’empreses locals amb l’interès de mantenir un clima de proximitat i col.laboració mútua entre l’Ajuntament i els emprenedors de la ciutat.
A ritme d’una per setmana, Motas va declarar que anirà visitant les empreses, independentment de la seva grandària o volum de negoci.
La primera que ha visitat ha estat Kin Cosmètics, situada a la zona industrial de Bujonis. Empresa d’origen familiar considerada embaixadora de Sant Feliu de Guíxols allà on es desplaça i que en la seva plantilla compta amb una gran part de treballadors de Sant Feliu.
Dedicada a la fabricació i distribució de tints capil.lars i altres productes de cosmètica, aquesta empresa esdevé un referent indiscutible en el seu segment.
Encara que majoritàriament bona part del volum de venda se centra al nostre país, tenen una força exportadora cada vegada més ambiciosa, amb mercats oberts arreu d’Europa, així com països àrabs, Amèrica i altres punts del món.
Tots els productes que es fabriquen a Sant Feliu de Guíxols passen uns rigorosos controls, en origen, així com al mig del procés i just al final, per garantir una qualitat excepcional en tots ells.
Les instal.lacions permeten realitzar tot el procés, de principi a final, des de disseny de productes, estratègies de màrqueting, creació de tendències de temporada, fabricació dels productes, envasat, i posterior distribució al mercat interior o l’internacional.

El més llegit

I després