I després

L’Ajuntament segueix trucant a empresaris i autònoms i recomana omplir el formulari online. Ho explica la regidora Núria Cucharero

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament segueix endavant amb la iniciativa de trucar a tots els autònoms i empresaris de Sant Feliu de Guíxols per conèixer la seva situació i mirar d’encarar els possibles ajuts que es puguin donar des de l’Ajuntament. També s’ha posat a la seva disposició un formulari online per recopilar totes les dades necessàries. S’hi pot accedir fent clic aquí.

La regidora de Turisme de Sant Feliu, Núria Cucharero, demana que aquells empresaris que encara no hagin rebut la trucada “us recomanem que ompliu el formulari per tal que es puguin tenir les dades i us puguin trucar en la major brevetat possible”.

També ha demanat a tots els negocis que tenen tancat en aquests moments i que només tenen un telèfon fix de contactereviseu el correu electrònic, ja que a aquells a qui no s’ha pogut arribar telefònicament, se’ls ha enviat un correu electrònic per conèixer algun telèfon mòbil i poder-vos trucar allà on esteu”.

El més llegit

I després