I després

L’Ajuntament s’adhereix a la xarxa ‘Destinos Turísticos Inteligentes’

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols és un dels quatre municipis catalans que s’ha adherit a la xarxa ‘Destinos Turísticos Inteligentes’.

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols és un dels quatre municipis catalans que s’ha adherit a la xarxa ‘Destinos Turísticos Inteligentes’. La regidora de Turisme, Núria Cucharero, explica que aquesta xarxa “té per objectiu promoure un nou marc de referència per consolidar la competitivitat del model turístic del país”.

Aquesta xarxa funciona des de fa 3 anys i ja està plenament consolidada, realitzant tasques com ara “servir de nexe d’unió entre el sector públic i privat, que comparteixen formació, coneixement, poden intercanviar opinions i a partir d’aquí crear normatives”, entre altres accions.

Des de la posada en marxa d’aquesta xarxa, s’han creat manuals i guies de bones pràctiques dins el sector turístic, pàgines web de promoció turística o accions de digitalització. També es fan reunions on s’analitzen les diverses temàtiques i s’identifiquen problemes comuns, tant del sector públic com privat.

Des del món turístic “no es pot deixar de banda tot el que és el món digital de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació”, conclou la regidora.

El més llegit

I després