I després

L’ajuntament reconeix Anna Buxó pels seus èxits esportius i trajectòria

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols ha celebrat aquest dimecres al vespre al Saló de Plens un acte per reconèixer a l’esportista Anna Buxó pels seus darrers èxits esportius i també per la seva trajectòria i esforç en el món de l’esport.

Aquest reconeixement arriba després que Buxó es proclamés campiona d’Hyrox dins la seva categoria al mundial d’aquesta modalitat que es va celebrar a Manchester, Anglaterra, el passat mes de maig. L’Hyrox és una competició formada per unes proves molt completes que combinen córrer amb diverses proves atlètiques conegudes com a workouts.

Buxó es mostra molt orgullosa de rebre aquest reconeixement del consistori ganxó i també feliç per la quarantena llarga de persones que la varen acompanyar durant l’acte.

L’entrega del reconeixement va anar a càrrec de l’alcalde, Carles Motas, la regidora d’esports, Mireia Borrego i el regidor, David Oliveras. Buxó ens explica en què consisteixen les proves d’Hyrox, que sumen un total de 8 quilòmetres corrents, a més de 8 exercicis.

Buxó, a més d’aconseguir ser campiona mundial de la seva categoria, també va obtenir la primera plaça a nivell espanyol i va quedar 65a en la classificació mundial d’Hyrox.

L’esportista també s’ha mostrat molt satisfeta i agraïda per haver obtingut diversos espònsors que l’ajudaran a finançar-se de cara al proper campionat d’Hyrox en el que participarà, que començarà a València i Barcelona el mes d’octubre.

Hi  participarà en la categoria de pesos Pro i la finalitat serà obtenir la puntuació necessària per accedir al proper campionat del món d’aquesta modalitat esportiva.

Una quarantena de persones van acompanyar a Buxó durant l’acte celebrat a l’Ajuntament

El més llegit

I després