I després

L’Ajuntament prepara projectes per dotar de voreres dos espais de les carreteres de Palamós i Tossa ubicats dins el terme municipal

’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols està treballant en l’encàrrec de dos projectes que afecten dos espais de les carreteres de Palamós i Tossa dins del terme municipal de la ciutat.

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols està treballant en l’encàrrec de dos projectes que afecten dos espais de les carreteres de Palamós i Tossa dins del terme municipal de la ciutat. “Tot i que l’àmbit pertany al servei de Carreteres de la Generalitat i nosaltres no hi tenim competències, sí que ens ocupa i preocupa la seguretat dels vianants que passen per aquests entorns” explica el regidor d’Urbanisme de l’Ajuntament, Josep Saballs.

Els espais als quals es refereix són la carretera de Palamós, el sector dret anant direcció a Platja d’Aro “que sabeu que hi ha aquell tram que no hi ha vorera” i també al sector de la carretera de Tossa que va des del Monestir fins a l’aparcament públic a peu de carretera, on hi ha aquell tram que tampoc disposa de vorera.

El regidor explica que el que es prepara és un projecte, després de fer-ne ja un estudi topogràfic, per preparar i presentar a Carreteres de la Generalitat “per tal que, o bé facin ells l’actuació o ens permetin fer-la a nosaltres”. Segons Josep Saballs “portem massa anys on el risc és evident i no podem passar més temps així”.

El més llegit

I després