I després

L’Ajuntament ja prepara una nova licitació per la gestió dels aparcaments i zones blaves de Sant Feliu

Compartiu aquesta història

En el ple d’ahir al vespre, l’alcalde de la ciutat va explicar, a preguntes d’ERC, que el consistori està treballant en la redacció d’un nou plec de clàusules per adjudicar la gestió de les zones blaves i l’aparcament de Ponent.

L’Ajuntament manté la seva intenció que aquest servei estigui reservat per empreses del tercer sector amb finalitats socials i que doni feina a persones amb necessitats especials.

L’Ajuntament ho va intentar l’any passat, però l’empresa que ha gestionat fins ara les zones blaves de Sant Feliu de Guíxols va impugnar el procés denunciant-lo al Tribunal Català de Contractes del Sector Públic al·legant que el fet de reservar el contracte en una empresa especial de treball és contrari a la lliure competència.

El tribunal va paralitzar el procés fins a resoldre. Ho ha fet aquest febrer i a favor de les pretensions de l’Ajuntament.

Ara doncs, el consistori reprèn la seva intenció de licitar el servei de control i vigilància de les zones blaves de Sant Feliu. Carles Motas és l’alcalde de la ciutat.

El consistori busca l’empresa que s’encarregarà de la supervisió, gestió de cobrament, recaptació, inspecció, neteja i control d’accés dels diferents aparcaments municipals de la nostra ciutat.

Això inclou les 840 places de zona blava repartides a la localitat, les 182 del pàrquing soterrat del mercat, les 200 de l’estacionament de la Corxera, les gairebé 200 de l’aparcament de l’estació de busos, les més de 300 previstes a la carretera de Tossa i l’accés d’autocaravanes a l’antiga Ileco i al Guíxols Arena.

La licitació que es va aturar l’any passat tenia un valor estimat d’uns 2.600.000 € per 4 anys de contracte i es buscava un Centre Especial de Treball on almenys el 70% de la plantilla estigués constituïda per persones amb necessitats especials per contribuir així a la seva integració sociolaboral.

A més, un dels requisits és que l’empresa guanyadora reinverteixi els beneficis en crear oportunitats d’ocupació per a persones amb discapacitat.

Ara l’Ajuntament espera refer la licitació i obrir el concurs en les properes setmanes.

El més llegit

I després