I després

L’Ajuntament informa del dret de vot per les eleccions municipals del 28 de maig

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament informa que els ciutadans de la Unió Europea i d’altres països no europeus poden sol·licitar el dret de vot per les eleccions municipals del proper 28 de maig. Els qui resideixin a Espanya podran votar en aquestes eleccions si prèviament han manifestat la seva voluntat fer-ho. Han de comunicar-ho abans del 30 de gener de 2023.

La ciutadania resident a Espanya, nacionals dels països amb acord de reciprocitat com Bolívia, Colòmbia, Equador, Xile, Perú, Paraguai, Noruega, Regne Unit, Corea del Sud, Nova Zelanda, Cap Verd i Trinitat i Tobago, poden sol·licitar la inscripció al cens fins el dia 15 de gener de 2023. Qui ho hagi sol·licitat anteriorment, ja figura al cens per poder votar, sempre que no hagi sol·licitat la seva exclusió o deixat de residir a Espanya.

Trobareu el tràmit per manifestar la voluntat de votar clicant aquí. També us podeu informar a l’Ajuntament, al telèfon 972 32 70 00 o bé al web ciutadania.guixols.cat amb l’opció ‘cita prèvia’. Teniu més informació al web municipal clicant aquí. En cas de residir a Espanya i no estar empadronats, cal dirigir-se a l’Ajuntament per empadronar-se al lloc d residència i manifestar la seva voluntat de votar.

El més llegit

I després