I després

L’Ajuntament i el Club Nàutic Sant Feliu reconeguts per la Federació Catalana de Vela

També s'ha guardonat a dos regatistes del club, Quim Ferrer i Thierry d’Argoubet

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de la ciutat i el Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols han estat reconeguts per la Federació Catalana de Vela en la Festa de la Vela celebrada a l’America’s Cup Experience de Barcelona a finals de gener. A l’acte, conduït per l’humorista Quim Masferrer, hi varen assistir 400 persones.

El consistori ganxó va ser reconegut per la seva participació en les Jornades Esport Blau dirigides a les escoles de la ciutat, activitat realitzada amb el Club Nàutic del municipi. Ens ho explica la regidora d’Esports, Mireia Borrego.

Per la seva banda, el Club Nàutic de Sant Feliu va ser reconegut amb la Vela d’Or dels anys 2022 i 2023 per la seva tasca esportiva. També varen ser distingits els regatistes del club Quim Ferrer, com a campió de Catalunya de la classe ILCA 6 i Thierry d’Argoubet, amb el primer premi al Circuït de Regates Costaneres 2022 i el tercer premi de Catalunya en regates d’Altura 2022. Ens en parla la gerent del Club, Maribel Vela, que valora l’acte com a molt emotiu.

El Club Nàutic destaca que aquesta festa “és un reconeixement a l’esforç, el sacrifici i els mèrits aconseguits pels navegants, clubs i escoles de vela catalans, tant en l’apartat esportiu com social”.

El més llegit

I després