I després

L’Ajuntament organitza una reunió informativa sobre les obres del carrer Girona

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols ha organitzat una reunió informativa per donar a conèixer els detalls sobre les obres d’urbanització del carrer Girona pel 17 de desembre a les 19h a la Sala d’Actes de l’Ajuntament.

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols ha organitzat una reunió informativa per donar a conèixer els detalls sobre les obres d’urbanització del carrer Girona. La sessió serà el dia 17 de desembre de 2019 a les 19h a la Sala d’Actes de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, al primer pis. L’objectiu de la sessió és informar sobre les principals característiques del projecte: la previsió d’inici de les obres, el termini d’execució i les afectacions a tercers que comportaran les obres.

La reunió serà oberta a tota la ciutadania però està especialment adreçada als veïns de les zones que quedaran més afectades per les obres, les següents:

– C/Girona, des de la Rambla Portalet fins al carrer de les Eres

– C/Santa Magdalena, entre Algavira i Girona

– C/Sol, entre Algavira i Eres

– C/Lluna, entre Algavira i Eres

– C/Metges, entre Algavira i Eres

– Baixada Eres, entre Girona i Eres

– C/Nou Algavira, entre Algavira i Girona

– C/Joan Maragall, entre Algavira i Carrer Indústria

– Rambla Portalet, entre Algavira i Creu

Durant dues setmanes també es tallarà la cruïlla Rambla Portalet amb el C/Sant Ramon, motiu pel qual també es convoca als veïns de l’ Hotel Elke, del carrer Sant Ramon (entre Rambla Portalet i carrer Sant Isidre) i els veïns del carrer Sant Roc.

El més llegit

I després