I després

L’Ajuntament farà diversos arranjaments per condicionar alguns trams del pas de La Volta Ciclista a Catalunya per la ciutat

El 21 de març arriba la Volta Ciclista a Catalunya 2022 a Sant Feliu de Guíxols, on la ciutat en serà la primera etapa.

Compartiu aquesta història

El 21 de març arriba la Volta Ciclista a Catalunya 2022 a Sant Feliu de Guíxols, on la ciutat en serà la primera etapa. Des de l’Ajuntament s’engeguen un seguit d’arranjaments de paviment per millorar-lo de cara al pas de la competició.

Una de les actuacions serà a La Volta de l’Ametller, on es repararan totes les arrels que sobresurten per la calçada. Pel que fa al carrer del Mall, s’hi arranjaran algunes zones en dues fases, una abans i l’altra després de La Volta.

El regidor d’Esports, David Oliveras, explica que una tercera feina és en aquest cas un “arranjament puntual” on “es posarà una capa d’asfalt a la cruïlla de La Rambla amb el Passeig del Mar perquè hi puguin passar els ciclistes i cotxes, passar per La Rambla i fer la pujada cap a la carretera de Girona”. Aquesta actuació d’asfalt es farà una setmana abans que arribi La Volta i es retirarà un cop hagi passat.

El més llegit

I després