I després

L’Ajuntament fa un reconeixement a “Happy Juniors” que ha tancat després de 34 anys

Compartiu aquesta història

Amb motiu del recent tancament del negoci “Happy Juniors” de la plaça Salvador Espriu, l’Ajuntament va fer un acte de reconeixement a la família que l’ha regentat. A l’acte que van assistir l’Alcalde i diversos regidors del consistori, s’hi va reconèixer l’esforç i tenacitat dels impulsors, i es va concebre com un agraïment a la trajectòria.

 

Aquest és l’escrit que van llegir els familiars de José “Pepe” Cervera:

La dècada dels 60 va representar uns anys de fort creixement per a Catalunya, amb què una gran quantitat d’espanyols procedents d’Andalusia van arribar al nord del país a la recerca d’una bona feina. D’entre tots ells, José Cervera va arribar a Sant Feliu amb els diners justos per pagar el desplaçament. Al cap de 3 mesos s’hi van plantar la seva dona Marina i la seva primera filla, que aleshores tenia 9 mesos. El motiu pel qual van escollir Sant Feliu va ser perquè Pepe ja tenia establert un vincle familiar en aquest poble: el de la seva germana.

Tot i les mancances i dificultats en la seva arribada, va poder trobar una feina ràpidament en una fàbrica de suro. També anava a les nits a descarregar vaixells al port, aprofitava per fer feinetes de jardineria o també anava a recollir pinyes amb la seva dona i una bicicleta.

La Marina, la seva dona, va començar netejant cases i apartaments. L’esforç de tots dos va acabar prosperant en la possibilitat de llogar una casa al carrer de la baixada de les Eres. De seguida van tenir la seva segona filla (1972).

L’any 77, el matrimoni es va fer amb una parcel.la a la Plaça Salvador Espriu, en què hi varen començar a construir el seu habitatge en propietat. Poc després, José va perdre la feina a la fàbrica de suro, i entre aquest esdeveniment i tota una sèrie de circumstàncies, van decidir conjuntament adaptar el garatge de l’habitatge principal per tal de vendre-hi les primeres llaminadures. Les vendes eren bones i anaven millorant mica en mica. Llavors l’any 1994 es va ampliar la botiga i va quedar en l’estat actual durant gairebé 3 dècades.

L’emprenedoria del Pepe i la Marina, juntament amb la dedicació i l’esforç de la seva família van fer possible la posada en marxa i el funcionament d’un negoci que ha durat 34 anys.

Donem les gràcies a ells, també als proveïdors i comercials que ens han assessorat, i sobretot als clients que ens han acompanyat i donat suport durant tots aquests anys. Ha estat un plaer veure créixer el barri.

 

El més llegit

I després