I després

L’Ajuntament fa la presentació oficial dels Agents Cívics que informaran als ciutadans

Compartiu aquesta història

Des de fa uns dies que dos agents cívics fan acte de presència pels carrers de Sant Feliu de Guíxols per tal que els guixolencs que no estan al dia de les ordenances, especialment la de convivència, modifiquin els seus comportaments per a una millor imatge de la Ciutat al temps que s’assegura el respecten dels drets de la resta d’habitants.

Tot i que l’espectre d’informació és molt divers, es posa especial èmfasi en els propietaris de gossos, qüestions que tenen a veure amb la neteja i qualsevol aspecte relacionat amb la via pública, veïnatge, etc.

El regidor Joaquim Clarà, encarregat de presentar-los en societat, va subratllar que la seva funció és estrictament informativa i que en cap cas han d’entrar en conflicte, sinó que es dirigiran als ciutadans de forma educada i servicial tot informant del que disposen les ordenances municipals en cas de qualsevol incompliment.

En el cas que aquest assessorament trobi qualsevol complicació, els agents derivaran a la Policia Local o a diverses àrees tècniques de l’Ajuntament els hipotètics conflictes que puguin sorgir més enllà de les funcions que tenen encomanades.

Tanmateix els ciutadans es podran dirigir a ells per posar-los al corrent de qualsevol infracció per part de terceres persones o bé per posar-se al dia en qualsevol aspecte sobre el qual necessitin informació.

 

El més llegit

I després