I després

L’Ajuntament espera poder renovar el lloguer dels terrenys de l’Horta d’en Palahí

Compartiu aquesta història

Des del passat 1 de gener unes tanques informen que ja no es pot estacionar el vehicle als terrenys de sorra situat davant de la Corxera, a tocar de la comissaria de Policia Local.

Aquest espai és de titularitat privada i l’Ajuntament el tenia llogat des de fa uns anys per poder estacionar-hi vehicles. El contracte, però, ha finalitzat a finals d’any i encara no s’ha pogut restablir, ja que el propietari és fora en un viatge de llarga durada.

El batlle de Sant Feliu, Carles Motas, explicava ahir a la Línia amb l’Alcalde d’aquesta emissora, que sense el contracte en vigor han hagut de deixar de fer ús oficialment d’aquest espai i col·locar les tanques a l’entrada dels terrenys.

 

El consistori espera poder renovar el contracte de lloguer d’aquest espai.
Ara bé, des de fa uns anys el terreny és considerat inundable per la Generalitat. Aquest fet fa que no es pugui fer cap construcció ni cap explotació de l’espai.

Això fa que, si es renova el contracte amb la propietat, no es podria destinar oficialment a aparcament de vehicles.
Per tot plegat, Motas considera que aquests terrenys haurien d’acabar sent públics.

 

El tancament de l’estacionament de l’Horta d’en Palahí ha comportat més intensitat de vehicles a l’aparcament de La Corxera, que durant l’hivern és lliure, però també al nou estacionament gratuït de l’estació de busos.

 

El més llegit

I després