I després

L’Ajuntament engega una campanya de conscienciació per mantenir netes les platges

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols engega una campanya a través de la qual es demana als usuaris de les platges que respectin la seva neteja. La regidora de Medi Natural, Mari Fé Larragay, afirma que “hem de conscienciar la gent que s’ha de tenir cura, tant als que van en vaixell com a la platja”.

Compartiu aquesta història

Imatge de portada: recollida de residus realitzada per voluntaris, ahir dijous.

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols engega una campanya a través de la qual es demana als usuaris de les platges que respectin la seva neteja. La regidora de Medi Natural, Mari Fé Larragay, afirma que “hem de conscienciar la gent que s’ha de tenir cura, tant als que van en vaixell com a la platja”. El Consistori s’encarrega cada matí de la neteja de la sorra i de que una barca netegi l’aigua dos cops al dia, “però hi hem de col.laborar entre tots”.

Larragay ha recordat que a la part dels socorristes, l’Ajuntament posa a l’abast dels usuaris uns envasos cònics gratuïts, que els fumadors poden fer servir com a cendrer i els no fumadors, per dipositar-hi cloves de pipes, envoltoris i altres residus.
La regidora també explica que a la zona hi han ubicats diversos contenidors, perquè cadascú reculli les deixalles que pugui generar i les dipositi al contenidor corresponent.

Larragay ha fet referència als voluntaris que en aquesta darrera setmana han participat altruistament en dues neteges del fons marí i la platja, en les que han recollit gran quantitat de residus, tot agraïnt-los la tasca. L’Ajuntament hi ha aportat els guants, bosses i la gestió dels objectes recollits.

Les voluntaries i voluntaris han recollit gran quantitat de residus, tant de l’aigua com de la platja, en la segona neteja que ha tingut lloc aquest dijous a la tarda.

 

El més llegit

I després