I després

L’Ajuntament encarrega la construcció de 96 nous nínxols i 48 columbaris al cementiri de Sant Feliu de Guíxols

Tal i com ha acordat la Junta de Govern Local, l'empresa Excavaciones Ampurdán 2000 serà l'encarregada de construir 96 nous nínxols i 48 columbaris al cementiri de Sant Feliu de Guíxols. La contractació és per un valor de 141.975,35 euros, iva inclòs.

Compartiu aquesta història

Tal i com ha acordat la Junta de Govern Local, l’empresa Excavaciones Ampurdán 2000 serà l’encarregada de construir 96 nous nínxols i 48 columbaris al cementiri de Sant Feliu de Guíxols. La contractació és per un valor de 141.975,35 euros, IVA inclòs.

La construcció es preveu en un període màxim d’uns tres mesos i amb aquesta actuació es pretén pal.liar la manca d’espai al cementiri municipal, que havia estat motiu de preocupació en els darrers anys. Alhora, la contractació preveu també una obra de reparació d’una coberta, per un valor de 18.000 €, també adjudicat avui a la mateixa empresa.

De forma periòdica es van fer millores i es posa al dia el cementiri municipal, de cara a pal.liar la mancança d’espai adient al cementiri d’acord amb les necessitats del volum de població de Sant Feliu. Tanmateix, la voluntat de l’Ajuntament ha estat, en els darrers anys, fer millores en diferents àmbits i espais del mateix recinte.

Al 2017 es va fer la darrera construcció de columbaris per part de l’Ajuntament -65 unitats- per la demanda, cada cop més creixent, de peticions d’incineracions.

El més llegit

I després