I després

L’Ajuntament de SFG es posiciona contra la sentència del Constitucional i la plataforma organitza un autocar per anar a la manifestació.

Compartiu aquesta història

La Junta de Portaveus de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, mentre es valora la possibilitat de presentar una moció conjunta de disconformitat contra la recent sentència del Tribunal Constitucional, que retalla l’Estatut, ha manifestat El rebuig a la retallada del text que promou la sentència del Tribunal Constitucional. Exigeix el compliment íntegre del text estatutari ratificat en referèndum, el qual ha passat pels tràmits legals de totes les institucions democràtiques. Expressa la manca de sentit democràtic del Tribunal Constitucional en aquesta actuació i anima la ciutadania a assistir majoritàriament a la concentració que es preveu el dia 10 de juliol, a les 6 de la tarda a BCN.
Per la seva banda, la plataforma Guíxols Decideix organitza per aquest dissabte un autocar per anar a la manifestació “som una nació, nosaltres decidim” convocada per Òmnium Cultural. La sortida serà a les 3 de la tarda a l’estació d’autobusos, carrer dels Enamorats, i el preu és de 10€, per informació i reserves de plaça, cal trucar al telèfon 697.400.000. Així mateix, la Plataforma Guíxols Decideix demana, als ciutadans de Sant Feliu, que per aquest dissabte es pengin senyeres als balcons.

El més llegit

I després