I després

L’Ajuntament de SFG contracta el projecte de rehabilitació de l’Escola Municipal de Música

Compartiu aquesta història

Després de la forta discussió en el passat Ple Municipal pel canvi de destí duna partida que havia d’anar a l’Escola Municipal de Música de SFG i que va passar al Mercat Municipal, l’equip de govern s’ha afanyat a va contractar aquest dimarts el projecte de rehabilitació de l’Escola Municipal de Música que, Miquel Lobato, va assegurar en el Ple que s’iniciarien el gener de 2011.
El projecte bàsic i executiu, així com un estudi de seguretat i de salut, i el control de qualitat costen 34.700 euros. Les obres, que s’executaran per fases a partir del 2011, preveuen diferents accions en cadascuna de les tres plantes de l’edifici, així com la rehabilitació de façanes, paviments, finestres i balcons. L’escola, que té 17 classes, gaudirà d’una nova aula biblioteca, es redistribuiran els espais i s’insonoritzaran les aules. Una de les mesures més reivindicades –i més costoses– és la instal·lació d’un ascensor. Gairebé tots els paviments es col·locaran de nou o es repararan, i s’instal·larà la calefacció i l’aire condicionat.
El govern continua en la seva dinàmica d’apagar les crítiques dels opositors en qüestions d’ensenyament com foren les de la supressió del servei de bus (al que s’ha trobat una alternativa per la seva continuïtat), la supressió i posterior re col·locació del servei de mainaderes (integrades a l’equip educatiu de la nova Escola Bressol) i, ara, les obres de millora de l’Escola de Música que, consideren que amb aquest retard de prop de sis mesos, s’haurà facilitat la finalització de la reforma del mercat cobert.
El que des de l’oposició es considerava un greuge envers el centre educatiu, des del govern ho veuen com un simple reajust domèstic que no afecta al normal funcionament de l’escola i que dóna la possibilitat d’assegurar el darrer tram de reforma i rehabilitació de l’emblemàtic edifici del mercat que s’espera que sigui el catalitzador d’una nova etapa comercial del centre de Sant Feliu.

El més llegit

I després