L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols ha signat aquest divendres, 13 de maig, el conveni anual de col·laboració amb les AMPA (Associacions de Mares i Pares) de les escoles de la ciutat per a l’ajut al reciclatge dels llibres de text. Segons l’acord, el reciclatge de llibres fomentat per les associacions de pares i mares és una eina necessària per disminuir el valor de la despesa anual en llibres, una quantitat molt important que han d’assumir a principi de curs moltes famílies. L’Ajuntament vol col·laborar en la disminució d’aquestes despeses.

L’objectiu de l’ajuda és contribuir a la reducció dels preus dels llibres de text i fomentar-ne el reciclatge, estimulant els nens i nenes a tenir cura dels llibres de text per tal de poder-los retornar en bon estat, segons els criteris establerts per les AMPA de cada centre.

Els ajuts s’estableixen en 30 euros per alumne, i van destinats a les famílies dels alumnes de primària i ESO, empadronats a la ciutat i escolaritzats a Sant Feliu de Guíxols. Les AMPA i els centres escolars són els qui gestionen el bon ús dels llibres, el pagament dels ajuts i els criteris de retorn en bon estat de cadascun dels llibres.