I després

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols vol consolidar una plantilla de 55 d’agents de policia local tot l’any.

Compartiu aquesta història

Des de la regidoria de Seguretat assenyalen que aquesta és la voluntat ferma del Govern i recorden que el nombre d’habitants es multiplica per tres durant l’estiu.

 

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols vol consolidar una plantilla de 55 agents de Policia Local durant tot l’any. L’objectiu del govern municipal és arribar a aquesta xifra per poder “donar resposta” a les necessitats que té la ciutat. El regidor de Seguretat i via pública de Sant Feliu, Ernest Asurmendi, diu que es tracta d’una necessitat i assenyala que “patiran” si no es pot arribar a aquesta xifra. Amb tot, Asurmendi deixa clar que té el suport de l’equip de govern i recorda que cada estiu Sant Feliu de Guíxols multiplica per tres el nombre de població per la gran quantitat de persones que visiten la ciutat i pels esdeveniments que s’hi celebren com el festival de la Porta Ferrada o la Festa Major.

El regidor de Seguretat i Via Pública també ha destacat la bona col·laboració amb la resta de cossos policials com Mossos d’Esquadra, Guàrdia Civil i Policia Nacional, amb qui han fet diverses operacions conjuntes.

Per altra banda, el cap de la Policia Local de Sant Feliu de Guíxols, Marc Peña, explica que un dels punts que més els preocupa aquest estiu és la zona centre i la part de les platges, per l’acumulació de gent que hi pot haver. En aquest sentit, Peña ha destacat que els furts i els petits robatoris són un dels aspectes que més vigilaran. Amb tot, l’inspector es mostra satisfet pel reforç policial que tindran a l’estiu i que serà d’uns 14 agents més per patrullar.

Finalment, Peña també ha explicat que se seguiran fent els controls d’alcoholèmia i drogues a les nits en diversos punts del municipi, durant aquest estiu.

El més llegit

I després